"VillaDube-Sunny Seaview Apt/Terrace"
"VillaDube-Sunny Seaview Apt/Terrace"Terraceliving roomsofa bed for 2 people in living roomview at night from the terracebedroom it is possible to add an extra or baby cotexit to the terraceyour balcony is first right
POšALJI UPIT

Površina: 38 m2   Broj soba: 1   Max. broj osoba: 4
"VillaDube-Romantic Seaview Room"
"VillaDube-Romantic Seaview Room""VillaDube-Romantic Seaview Room""VillaDube-Romantic Seaview Room"garden under the roombreakfast area"VillaDube-Romantic Seaview Room"viewviewbathroom with shower
POšALJI UPIT

Površina: 20 m2   Broj soba: 1   Max. broj osoba: 2
"VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace"
"VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace""VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace""VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace""VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace""VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace""VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace""VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace""VillaDube-Cozy Seaview Apt/Terrace"
POšALJI UPIT

Površina: 38 m2   Broj soba: 1   Max. broj osoba: 4
"VillaDube-Garden Studio"
"VillaDube-Garden Studio""VillaDube-Garden Studio""VillaDube-Garden Studio""VillaDube-Garden Studio""VillaDube-Garden Studio"
POšALJI UPIT

Površina: 20 m2   Broj soba: 1   Max. broj osoba: 2
"VillaDube-Family Garden Bungalow"
"VillaDube-Family Garden Bungalow""VillaDube-Family Garden Bungalow""VillaDube-Family Garden Bungalow""VillaDube-Family Garden Bungalow""VillaDube-Family Garden Bungalow""VillaDube-Family Garden Bungalow"
POšALJI UPIT

Površina: 25 m2   Broj soba: 1   Max. broj osoba: 4
garden
POšALJI UPIT

Površina: 1000 m2   Broj soba: 0   Max. broj osoba: 10

Apartman Villa Dube - Slano

Villa Dube je obiteljska vila s bazenom u lijepoj i mirnoj uvali Slano, samo 28 km od grada Dubrovnika. Ova obiteljska rezidencija je savršeno mjesto za putnike s djecom ili parove za romantični odmor. Smještena je odmah do ACI marine Veljko Barbijeri samo 100 m od mora. Nudi smještaj za 17 osoba. Na prvom katu kuće nalaze se 2 apartmana za po 4 osobe (bračni krevet u spavaćoj sobi i sofa na razvlačenje u dnevnoj sobi) i 1 dvokrevetna soba  s francuskim krevetom za 2 osobe s kupaonicom terason i pogledom na more. U prizemlju kuće je studio za 2 osobe s izlazom u vrt. Iza kuće nudimo odvojeni bungalow za 4 osobe. U vrtu kuće je dječje igralište sa bazenom, dječja kućica, đamping, ljuljačke, klackalice, tobogan, mini nogomet oprema, badminton oprema ...- vanjski roštilj - Vrt ležaljke & suncobrani i bicikle. Gradski autobusna linija za Dubrovnik je česta, a autobusna stanica je nekoliko minuta hoda od kuće.

https://www.youtube.com/watch?v=D_5jL0cvkYE
Mogučnost dječjeg kreveta
Mogučnost doručka 5€ po osobi
Večera na zahtjev 15€ po osobi
Pas nadoplata 5€ po danu

ŠTO POSJETITI
Villa Dube  je savršena lokacija za posjet okolnom području;
Arboretum Trsteno, pećine Vjetrenica, poluotok Pelješac koji je poznat kao vino regije, isto kao najbolji regiji za kamenica, povijesni gradić Ston, otok Šipan s Elafitskih otoka, u blizini Bosne i Hercegovine, i naravno Stari grad Dubrovnik.
 Sva popularna izletnička odredišta poput Medurgorja, Mostara, otoka Korčule ili Mljeta, Crnoj Gori su appx.1 sata vožnje od Slano

Oglašavanje apartmana u Češkoj